facebook
^Back To Top

 • 1 Welkom op onze website
  Surf door onze website en ontdek ons volledig gamma infraroodcabine's. Maak uw keuze bovenaan het menu blader zo door onze website.
 • 2 Ons gamma
  Ons gamma infraroodcabine's zijn voor elk budget, voor elke plaats en voor iedere voorkeur. Er zal zeker een model zijn dat voldoet aan U wensen.
 • 3 Kwaliteit & Service
  Wij bieden hoogwaardige cabine's aan en geven service waar nodig. Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst en leveren wanneer nodig.
 • 4 Therapy Stralers
  Al onze cabine's zijn uit te rusten met Full Spectrum stralers of zelfs DUO stralers. Dit zijn Full Spectrum en Magnesiumoxide stralers in 1 behuizing. Relax en therapy in 1 straler.
 • 5 Geniet & ontspan
  Geniet elke dag van de heilzame werking van warmte. Ontspan en relax, elke dag opnieuw!

INFRAROODSAUNA'S

www.saunadeal.be

  
  
  

Elite Six


deluxe 150r

Specificaties             MEER INFO (.pdf)

 

Afmetingen (b x d x h): 150 x 100 x 198 
Aantal stralers: 6 x dimbaar
 
 • 2-3 personen
 • 150 x 100 x 198 cm
 • 6 full-spectrum stralers
 • Canadese Red Cedar
 • Kleurentherapie
 • Radio met CD/MP3/iPod aansluiting
 • 2 speakers
 • Automatische ventilatie
 • Eenvoudige montage (Plug & Play)

 

 

Stralers
Full -spectrum stralers worden vaak voor medische en therapeutische doeleinden gebruikt. Meestal ter verlichting van spier- en/of gewrichtspijnen. Het is de korte golf straling die hier met name voor zorgt.

De straling bestaat voor 27% uit korte golf (IR-A), voor 58% uit midden golf (IR-B) en voor 15% uit lange golf straling (IR-C). De korte golf straling is het krachtigst van de drie en dringt diep door tot in de spieren en gewrichten. Omdat deze straling krachtiger is, kunt u per sessie maximaal 30 minuten in de sauna. Een voordeel van de full-spectrum stralers is dat ze niet eerst op hoeven te warmen. Als u de sauna aanzet, kunt u er dus direct gebruik van maken. Op de full-spectrum stralers van Healthvision zit vijf jaar garantie. U kunt in plaats van full-spectrum stralers ook kiezen voor magnesiumoxide stralers, tevens met vijf jaar garantie of de unieke DUO stralers (magnesiumoxide + full spectrum in 1).

 

 
PROFESSIONELE KLEURENTHERAPIE IPV. STANDAARD KLEURENTHERAPIE
 
kleurenterapie
Voordeel professionele kleurentherapie:
De lichtopbrengst van de kleuren is veel hoger dan van de standaard kleurentherapie. Tevens biedt de professionele kleurentherapie meer mogelijkheden, zoals het dimmen van de lichtsterkte, meer kleuren in het spectrum, een winterdepressie functie (fel wit licht) en een programma waarin alle kleuren automatisch voorbij komen. De professionele kleurentherapie heeft 609 LEDS (29x21), waardoor een egaal lichtgevend vlak wordt gevormd. Deze kleurentherapie is een absolute meerwaarde voor uw infrarood sauna.
 

Verschil Full spectrum stralers en Magnesiumoxide stralers

Een vuistregel is dat full spectrum stralers een therapeutisch karakter hebben, terwijl langegolf stralers meer dienen ter ontspanning. Het spectrum van de full spectrum stralers bestaat uit: 27% IR-A (korte golf), 58% IR-B (middengolf), 15% IR-C (langegolf). Het spectrum van Magnesiumoxide stralers beschikt over 5% IR-B en 95% IR-C. Onze nieuwe DUO Therapy Heaters © Bieden een volledige combinatie van Lange golf- en korte golf en zijn onderling flexibel afstelbaar voor een optimale sauna gang op maat. Meer info

Elite Six

 

schets deluxe150r

- 3 rugstralers (300 Watt)
- 1 beenstraler (500 Watt)
- 2 frontstralers (500 Watt)

2.675 € (Full Spectrum)

2.885 € (Therapy Duo Heaters)

MEER INFO (.pdf)


 gratislevering


 

Copyright © 2013. saunadeal.be  Rights Reserved.
UA-58792085-1