facebook
^Back To Top

 • 1 Welkom op onze website
  Surf door onze website en ontdek ons volledig gamma infraroodcabine's. Maak uw keuze bovenaan het menu blader zo door onze website.
 • 2 Ons gamma
  Ons gamma infraroodcabine's zijn voor elk budget, voor elke plaats en voor iedere voorkeur. Er zal zeker een model zijn dat voldoet aan U wensen.
 • 3 Kwaliteit & Service
  Wij bieden hoogwaardige cabine's aan en geven service waar nodig. Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst en leveren wanneer nodig.
 • 4 Therapy Stralers
  Al onze cabine's zijn uit te rusten met Full Spectrum stralers of zelfs DUO stralers. Dit zijn Full Spectrum en Magnesiumoxide stralers in 1 behuizing. Relax en therapy in 1 straler.
 • 5 Geniet & ontspan
  Geniet elke dag van de heilzame werking van warmte. Ontspan en relax, elke dag opnieuw!

INFRAROODSAUNA'S

www.saunadeal.be

  
  
  

Over ons

Onze firma !         


Saunadeal.be is eigendom van de firma ADBV-POOLS bvba. Wij zijn gevestigd in Herenthout (prov. Antwerpen).

Naast sauna's bieden wij ook alles aan voor in en rond het zwembad, alsook voor de aankoop van een spa kan je bij ons terecht.

Wij beschikken over een uitgebreide showroom, waar wij u graag verwelkomen. Alsook bieden wij alle onderhoudsproducten aan voor sauna,spa en zwembad.

U kan bij ons terecht tijdens de openingsuren of op afspraak buiten onze openingsuren. Zo kunnen wij ruim de tijd nemen om alles samen te overlopen en te bekijken. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

Contact Formulier 


 Stel uw vraag en wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.

 

Actie's

 

 

 


 logo2

gratislevering


 

 

Copyright © 2013. saunadeal.be  Rights Reserved.
UA-58792085-1